Útiterv poszter bemutatása a 4. EU-s találkozón

A Versenyképességi és Innovációs Végrehajtó Ügynökség (EACI) sikeresen szervezte meg a 4. EU Exchange-találkozót a 30 párhuzamosan futó nemzeti BUILD UP Skill konzorciumoknak 2013. április 22-24-én Bécsben. Ez volt az utolsó találkozója annak a 21 országnak (citromsárgával jelölve), akik 2011 év végén egy időben kezdték meg a projektjeik megvalósítását. A 18 hónapos munka most véget ért és ezen a találkozón alkalma nyílt a konzorcium vezetőknek és a projekt partnereknek, hogy megosszák és megvitassák egymással az eredményeiket és tapasztalataikat. A többi 9 országnak (narancssárgával jelölve) hat hónap múlva zárul a projektje.

Többek között a magyar konzorcium munkája is véget ért. A találkozó során az országoknak lehetőségük volt, hogy megosszák a többiekkel a legfontosabb eredményeiket. Összesen 21angol nyelvű poszter készült a nemzeti Útitervek bemutatására. Minden poszter elérhető a BUS honlapján www.buildupskills.eu.

A magyar Útitervről szóló posztert az ÉMI Nonprofit Kft, a BUSH konzorcium vezetője készítette és a Fenntartható Otthon Zrt segítségével mutatta be a résztvevőknek. A poszter a magyar építőipar helyzetét vázolta fel néhány ábrával, valamint az Útiterv kialakításához felhasznált információkat. A fő célja azonban az Útitervben megfogalmazott építőipari és képzési javasolt intézkedések bemutatása volt. A poszter angol nyelven letölthető innen.

 

 

 

 

 

 

 

A 30 BUILD UP Skills projekt képviselői és a Versenyképességi és Innovációs Végrehajtó Ügynökség munkatársai: