BUSH II. Konferencia

A BUSH projekt második alkalommal, 2013. március 8-án, rendez konferenciát, ahol az építőipari szakképzéssel kapcsolatos témák kerülnek bemutatásra és megvitatásra.

A konferencia célja, hogy bemutassa a projekt szakmai előrehaladását, megossza a szélesebb szakmai közönséggel a készülő útiterv részleteit és megvitassa a dokumentumba megfogalmazni tervezett intézkedési javaslatokat. A BUSH konzorcium fontosnak tartja, hogy az útiterv olyan javaslatokat tartalmazzon, melyek a szakma és a szakminisztériumok konszenzusán alapulnak ezért a konferencián teret kívánunk biztosítani a BUSH projekt platform tagjainak valamint a többi résztvevő szervezeteknek, hogy véleményüket megvitathassák ezzel formálva az útiterv végleges tartalmát.

A konferencia időpontja: 2013. március 8. péntek.

Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Központi épület, I. emelet 93-95 számú konferenciaterem; 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.

Amennyiben részt kíván venni a konferencián úgy kérjük, legkésőbb 2013. március 6. napjáig az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével jelezze részvételi szándékát. Az e-mailben is megküldött linkre kattintva megjelenik a regisztrációs felület.

Jelentkezési lap: https://docs.google.com/forms/d/1yhKua1WbjZ5weNDbEJj5IWCwe8nz–fwcmGrCvXWHkc/viewform

A részvétel ingyenes, azonban az esemény zártkörű, belépést csak a meghívott és regisztrált vendégek számára tudunk biztosítani!

Kapcsolattartó: Hujber Dorottya – ÉMI Nonprofit Kft.

E-mail: dhujber@emi.hu; telefon: +36-1-372-6143

BUSH_konferencia_program

BUSH_konferencia_meghivo_2013_03_08

BUSH_konferencia_ismerteto_2013_03_08

BUSH_konferencia_sajtóközlemény

BUSH_konferencia_vitaindító