Build Up Skills Hungary I. Konferencia

A Build Up Skills Hungary projektben elkészült Helyzetértékelő tanulmány „A magyar épület-energiahatékonysággal és megújuló energia használattal kapcsolatos képzési adottságokról és igényekről” kerül bemutatásra a 2012. október 26-án megrendezésre kerülő Build Up Skills Hungary I. konferenciáján, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Az eseménnyel párhuzamosan kerül megrendezésre a Valóságos Kincsesbánya V. Fóruma, melynek első előadásai egyben a BUSH konferencia nyitó előadásai is. A Fórum első és utolsó szekcióira is szeretettel várjuk Önt.

A Build Up Skills kezdeményezés keretében – 30 európai országban párhuzamosan – futó projektek közös célja az energia hatékonyság és megújuló energia témakör beemelése készség szinten az építőiparban dolgozó szakképzett munkaerő folyamatos (szak)képzési rendszerébe. A kezdeményezés lehetővé teszi nemzeti útitervek kidolgozását, melyek átfogó képzési és tanúsítási rendszerek létrehozását, illetve a már meglévők fejlesztését kívánják elérni.

Az útiterv kidolgozását megelőzően sor került egy helyzetfeltáró tanulmány elkészítésére, amely a magyar épületenergia-hatékonysággal és megújuló energia használattal kapcsolatos képzési adottságokat és igényeket vizsgálja.

A projektben első alkalommal megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy bemutassa a helyzetfeltáró tanulmány eredményeit a szélesebb szakmai közönségnek és megvitassa azokat a szakképzési lehetőségeket, melyek jelenleg rendelkezésre állnak az építőiparban dolgozó szakemberek számára.

Az esemény házigazdája: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.

A konferencia ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük a kitöltött regisztrációs lap tszilagyi@emi.hu e-mail címre történő visszaküldésével legkésőbb  2012. október 24-ig jelezze.

BUSH_I_konferencia program

BUSH_I_konferencia_Jelentkezesi lap

BUSH_1_konferencia_sajtóközlemény

BUSH_1_konferencia_vitaindító